Article delegate-en/885 of [1-5169] on the server localhost:119
  upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
search
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
[Reference:<_A877@delegate-en.ML_>]
Newsgroups: mail-lists.delegate-en

[DeleGate-En] Re: Has something changed??
26 Sep 2000 03:26:24 GMT ysato@etl.go.jp (Yutaka Sato)


In message <_A877@delegate-en.ML_> on 09/05/00(19:32:29)
you "Kris Kadela" <pgqbabdyi-ytjem4yaimlr.ml@ml.delegate.org> wrote:
 |Has something changed?? Every version of delegate above 5.8.x refuses
 |to work with this configuration. The symptom is that every request is
 |resolved to the last MOUNT entry (www.meapp.net). Help.
 |
 |My configuration file looks like this and works with v 5.8.x
 |
 |-P207.167.13.3:80
 |SERVER=http
 |MOUNT="/* http://10.10.10.2:80/* host=www.accretus.com"
...
 |MOUNT="/* http://10.10.10.17:80/* host=www.meapp.net"

A virtual host name to be used for literarlly matching, without being
resolved nor normalized, must be prefixed with "-" character like:

    host=-www.accretus.com

Manual.htm:
>When the DeleGate is acting as an origin server and a virtual
>host name is shown in "Host: host" field in the request message,
>the virtual name is examined prior to the real host name. If
>multiple virtual names are bound to the same IP-address,
>prefix "-" to the virtual hostname like "host=-hostname" to
>distinguish among virtual names.   
(since 5.9.2/990528)

Cheers,
Yutaka
--
Yutaka Sato <ysato@etl.go.jp> http://www.etl.go.jp/~ysato/   @ @ 
Computer Science Division, Electrotechnical Laboratory      ( - )
1-1-4 Umezono, Tsukuba, Ibaraki, 305-8568 Japan            _<   >_

  admin search upper oldest olders older1 this newer1 newers latest
[Top/Up] [oldest] - [Older+chunk] - [Newer+chunk] - [newest + Check]
@_@V